THE ACTION

The Boost Company biedt organisaties unieke boost programma’s

Inspirational speeches

Nu ook online via livestream, volledig interactief, vanuit een professionele studio

Wij leveren met onze experts een onvergetelijke ervaring voor jouw publiek. Onze sprekers vertellen verhalen die eenieder raken en aanzetten tot nadenken. Zorgvuldig zal worden bekeken welke spreker en welke onderwerpen jouw evenement het beste tot zijn recht laten komen. Dat is onze missie! Voor elk effect een speech, knowledge to the world, een onvergetelijke ervaring. Het zijn verhalen die het publiek raken en aan het denken zetten, verteld door inspirerende mannen en vrouwen.

Boostcamps

Met onze zeer waardevolle en ervaren deskundigen trainen wij jouw team. Dit doen we d.m.v. out of the comfort zone werken met directe feedback en een steile leercurve. Zo stimuleren we teamspirit door fysieke elementen en het werken in de natuur. Onze trainingen zijn altijd aangepast aan de specifieke vraag van een bedrijf. Het doel is bijna altijd het bevorderen van snelle en effectieve besluitvorming met het gewenste leadership gedrag op elk niveau. Boostcamps bestaan uit een verzameling van alle taal, gedragingen, patronen en aangeleerde mechanismen. Daarom proberen we iedereen uit zijn of haar comfort zone halen. Deze comfort zone is niet te verwarren met een gebied dat per se comfortabel aanvoelt. Het tegenovergestelde van de comfort zone is de learning zone. Een nieuw gebied waarin men met nieuwe taal, gedrag, patronen en mechanismen op zoek gaat naar nieuwe uitkomsten.

3 Boostcamps

Afhankelijk van het gewenste resultaat bieden wij drie verschillende boostcamptrainingen aan.

Pilot Course

Een out of the box trainingsprogramma van een middag, waarbij de focus ligt opleiderschap, eigenaarschap en effectieve communicatie.
Klik hier

Captains Course

Tijdens deze training van één dag halen we de deelnemers out of the comfort zone, waarbij sterke eigenschappen en ontwikkelpunten van de individu helder worden. Met de mindset van een militair vlieger, bekijken we elke situatie en hoe dit nog beter kan.
Klik hier

Commanders Course

Gedurende een anderhalve dag vullend programma leren we de deelnemers bruikbare methoden uit de militaire vlieger wereld op het gebied van leiderschap, eigenaarschap en communicatie. Welke skills en mindset doen er echt toe en helpen je naar het maximale resultaat, als persoon en als team.
Klik hier

Inspirational speeches

Professioneel als we zijn, gaan wij samen met je kijken naar welke elementen er belangrijk zijn in jouw bedrijf om aan te stippen. Onze lezingen gaan onder andere over: veiligheidscultuur, samenwerken, leiderschap, verantwoordelijkheid nemen, effectief communiceren, structuur en presteren onder druk. Tijdens de lezingen delen wij bijzondere ervaringen van diverse uitzendingen en leggen wij de link met het bedrijfsleven.

Consultancy

Door de unieke opleiding van militair vliegers ontstaat een wijze van opereren en van besluitvorming die jouw teams en management effectiever laten werken. Onze mensen bieden een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie, met een militaire doortastendheid en bijzonder oog voor mens en detail.

Vraag hier een offerte op maat aan

crossmenu